Social Media

Social Media

Move On is gespecialiseerd in social media, waarbij we altijd beginnen met een strategie. Het hoe, wat, waarom, wanneer en waarmee?

Social media staat nooit op zichzelf, maar is altijd onderdeel van de totale marketing-communicatie. Dit bepaalt ook welk social media-kanaal het beste kan worden ingezet: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, WhatsApp, Pinterest, LinkedIn, Tumblr en meer.

Social media is een verzamelnaam van websites, platformen en/of apps waarmee je snel, efficiƫnt en in realtime inhoud kunt delen. Alles draait om interactie en het aangaan van relaties met huidige en toekomstige klanten en bekenden: kennen + vertrouwen = gunnen. Het is een ideale manier om bedrijven en projecten te promoten; het is gratis, gemakkelijk en vaak ook leuk.

Samen met onze klanten schrijven we een strategie op maat, verzinnen en verzorgen we de content en bepalen we of er eventueel trainingen gewenst zijn. We leren onze klanten de do's & dont's, de tips & tricks, het anaylseren van de statistieken, het opbouwen van meer likes. We draaien achter de schermen mee richting het beste resultaat.

Move On geeft antwoord op een aantal veelgestelde vragen, zoals:

Social media waarheden als een koe, die we je alvast mee willen geven:

  1. Je moet actief zijn op social media of ... niet.
  2. Praat over wat de klanten belangrijk vinden en niet over wat voor jezelf belangrijk is.
  3. Betrek klanten bij de berichten en vraag om hun mening.
  4. Voeg altijd een afbeelding toe aan berichten, want dit zorgt voor meer zichtbaarheid en meer kans op delen.
  5. Integreer je social media iconen in al je communicatiemiddelen.
  6. Hou je aan de netiquette: omgangsvormen op internet: hou het positief, netjes en schaadt geen mensen of organisaties.