Move On gaat on the move!

Per 1 juli is reclamebureau Move On communicatie uit Spijkenisse verhuisd. Niet naar een vaste plek elders, maar flexibel en steeds wisselend. Daar waar ze nodig zijn en waar hun klanten zitten; met name in Regio Rijnmond). Zij introduceren hiermee het eerste “pop up reclamebureau” in deze regio, met als enige fundering hun laptops en mobiele telefoons. Het postadres blijft hetzelfde: Laning 23, 3202 JC in Spijkenisse, net zoals het algemene telefoonnummer: 06 4111 5241. Het postadres wordt ook de locatie voor de campagne “Olifant uit Logeren” voor Villa Joep (www.olifant-uit-logeren.nl).

Het voormalige bankgebouw aan het Koningin Julianaplein 14 werd met plezier overgedragen aan de nieuwe bewoners. Voor het team van Move On werd dit pand te groot (en veel van hen zitten al op locatie te werken) en deze flexibiliteit biedt volop nieuwe kansen. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het nieuwe werken 2.0 met skype, whapp, de cloud, de juiste informatisering en processen en een goede IT-structuur. Team Move On is er klaar voor.

De komende periode gaat dit allround reclamebureau intensief aan de slag met een aantal projecten in Rotterdam waaronder de klantenwerving voor Miniworld Rotterdam, het ShantyFestival Spijkenisse van 5 oktober a.s. (incl. buddy-systeem), Facebook richting Brielse Meer Spektakel 2020, het 60-jarig bestaan van Taxi Overgaauw, de communicatie van de Voedselbank Spijkenisse incl. project OMARM, het 25-jarig bestaan van het SPARK G-Team en vele andere communicatieprojecten voor de petrochemie, MKB, diversen gemeenten en het onderwijs.

Met de verhuizing veranderde ook het logo, dat is aangevuld met iconen voor alle bedrijfsonderdelen: marketing-communicatie, creativiteit, e-commerce, social media en tekstwerk. Zie ook www.gelukkigeklant.nl. Reclamebureau Move On zet al bijna 15 jaar in vanuit de samenwerking, kruisbestuivingen en het collectief denken, dus partijen en vrijwilligers die willen aanhaken voor projecten zijn altijd welkom.