Move On is on the move!

Medio 2019 is reclamebureau Move On communicatie uit Spijkenisse verhuisd. Niet naar een vaste plek elders, maar flexibel en steeds wisselend. Daar waar ze nodig zijn en waar hun klanten zitten; met name in Regio Rijnmond). Zij introduceerden hiermee het eerste “pop up reclamebureau” in deze regio, met als enige fundering hun laptops en mobiele telefoons. Het postadres blijft hetzelfde: Laning 23, 3202 JC in Spijkenisse, net zoals het algemene telefoonnummer: 06 4111 5241. Het postadres is ook de locatie voor de campagne “Olifant uit Logeren” voor Villa Joep (www.olifant-uit-logeren.nl).

Het voormalige bankgebouw aan het Koningin Julianaplein 14 werd met plezier overgedragen aan de nieuwe bewoners. Voor het team van Move On werd dit pand te groot (en veel van hen zaten al op locatie te werken) en deze flexibiliteit biedt volop nieuwe kansen. Via het nieuwe werken 2.0 met Skype, WhatsApp, Teams, Zoom, de cloud, de juiste informatisering en processen en een goede IT-structuur is Team Move On er klaar voor.

Met de verhuizing veranderde ook het logo, dat is aangevuld met iconen voor alle bedrijfsonderdelen: marketing-communicatie, creativiteit, e-commerce, social media en tekstwerk. Zie ook www.gelukkigeklant.nl. Reclamebureau Move On zet al ruim 15 jaar in vanuit de samenwerking, kruisbestuivingen en het collectief denken, dus partijen en vrijwilligers die willen aanhaken voor projecten zijn altijd welkom.