Goede doelen

Move On communicatie steunt meerdere goede doelen.

Stichting Leergeld Voorne-Putten
Zorgt ervoor dat alle kinderen mee kunnen doen met een schoolreisje of sport of muziekles. Kijk voor meer info op de website van Stichting Leergeld Voorne-Putten.

Voedselbank Spijkenisse e.o.
Het doel is mensen die op of onder de armoedegrens leven gratis voedsel, kleding en andere goederen te leveren. Kijk voor meer info op de website van Voedselbank Spijkenisse e.o..

Spark G-team
Een groep sportievelingen binnen atletiekvereniging Spark met een verstandelijke beperking. Kijk voor meer info op de website van Spark G-team.

Villa Joep
Hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Kijk voor meer info op de website van Olifant uit Logeren.

Stichting Acute Zorg Voorne-Putten Rozenburg
Zet zich in voor een verbetering c.q. terugkeer van voldoende acute zorg dichtbij huis. Op dit moment is wegbezuinigd: spoedeisende hulp, voldoende ambulances, 2e en 24/7 huisartsenpost, verkorten van de wachtlijsten en meer. Kijk voor meer info op de website van Stichting Acute Zorg Voorne-Putten Rozenburg.

Shantyfestival Spijkenisse
Jaarlijks vindt het Shantyfestival Spijkenisse plaats in het centrum van Spijkenisse. Shantykoren uit de regio brengen daar op verschillende plekken in de stad hun zeemansliederen ten gehore, tot groot genoegen van velen! Kijk voor meer info op de website van Shantyfestival Spijkenisse.